Valokuvaaja

Hei,

olen Saana. Äiti, puoliso ja valokuvaaja Järvenpäästä.

Rakastan valokuvaamista ja olen aina rakastanut kauniiden asioiden ja hetkien ikuistamista. Ennen kuvasin pääosin luontoa ja maisemia, mutta kiinnostuin yhä enemmän ihmisten kuvaamisesta ja omien lasten myötä erityisesti eri ikäisten lasten kuvaamisesta.

Halusin alusta asti kuvata kohtuuhintaisia kuvia kuitenkaan laadusta tinkimättä. Syynä se, että muistan molempien lapsieni kohdalla etsineeni pitkään hyvänhintaista kuvaajaa, koska vanhempainvapailla sillä oli itselle suuri merkitys. Halusin silti ehdottomasti saada molemmista laadukkaita vauvakuvia muistoksi. Lapset ovat pieniä vain pienen hetken ja näitä kuvia on ihana katsella vuosien varrella. Niiden kautta voi hetkeksi palata ajassa taaksepäin.

Minulla on studio Fox Centerissä Järvenpäässä, mutta kuvaan oikein mielelläni myös miljöössä Järvenpään alueella. Vapaa-ajallani tykkään urheilla ja viihdyn ulkoillen luonnossa. Rakastan kierrättämistä, joten hankin paljon rekvisiittaa kirppiksiltä ja kierrätysryhmistä. Tykkään myös itse kunnostaa ja maalailla mm. lapsille tarkoitettua rekvisiittaa. Kesä on ehdottomasti lempivuodenaikani, vaikka ympäri vuoden löytyykin mielettömän upeita kuvauspaikkoja -ja kohteita.

Olisi mukavaa päästä kuvaamaan juuri sinun perhettäsi! Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva valokuvaus juuri Sinulle.

Käy ihmeessä seuraamassa minua Instagramissa ja Facebookissa, missä pääset tutustumaan lisää kuviini!

Toivottavasti nähdään pian!

Saana <3